Opgeleverd

Verkoop De Horn fase 3 gestart!

15 oktober '20

Het is zover: de verkoop van De Horn fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 2 november 17.00 uur. Donderdag 5 november worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Horn, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 2 november 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 2 november 17.00 uur. Donderdag 5 november vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088 712 29 16) of De Leeuw Makelaardij (071 405 16 16) 

Verkoop betreft 24 van de 26 appartementen

Op basis van overeengekomen verplichting met de gemeente Katwijk staan de bouwnummers 13 en 15 onder optie. Inschrijven voor deze bouwnummers is niet mogelijk.