Succesvolle start verkoop De Horn

9 maart '17

De verkoop van de eerste 45 huizen van De Horn is heel succesvol gestart. Ruim 350 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst en lieten zich uitgebreid informeren. De sfeer was goed en de bezoekers reageerden enthousiast op de uitgebreide verkoopbrochure en de virtuele tour.

Inschrijven kan tot maandag 13 maart

Olga van der Linden, Verkoopmanager bij ontwikkelaar BPD: “Het was ontzettend leuk om al die enthousiaste mensen bij elkaar te zien. Het doet ons goed om te merken dat onze inspanningen om hier echt iets bijzonders neer te zetten, gelukt is. De animo voor de woningen is groot. Vanaf 23 februari konden geïnteresseerden zich al inschrijven en er zijn ondertussen al bijna 170 inschrijfformulieren binnen. Maar iemand die zich nog niet heeft ingeschreven maakt nog net zoveel kans als degene die dat al wel heeft gedaan. Inschrijven kan namelijk nog tot maandag 13 maart 17.00 uur.”

Start verkoop
Start verkoop
Start verkoop

Meer foto's op Facebook!

Ben je nieuwsgierig naar meer foto's van de start verkoop? Ga naar de Facebook pagina van De Horn en zie zelf hoe druk en gezellig het was.