De Horn fase 3

12 maart '20

De eerste twee fases van De Horn zijn verkocht en in aanbouw. Het is even stil geweest, maar we kunnen nu meer melden over De Horn fase 3. Fase 3 wordt, net als de vorige fases, weer bijzonder en sluit prachtig aan bij het park en het water.

De eerste schetsen

De afgelopen maanden hebben wij, samen met Venster Architekten, hard gewerkt aan de laatste fase van De Horn. In deze fase komt een karakteristiek appartementengebouw met 46 appartementen.

Het gebouw krijgt een prachtige ligging, aan de rand van het Merovechpark en direct aan het Oegstgeesterkanaal. Via dit kanaal vaar je zó naar het centrum van Leiden, de Kaag of Katwijk. Vanaf je balkon kijk je uit over het binnenterrein, het mooie park of geniet je van voorbij varende boten.

De eerste schetsen zijn klaar en die delen we graag met jou. Uiteraard is dit ontwerp nog wel een concept, dus er volgen nog aanpassingen naarmate het plan verder uitgewerkt wordt. De eerste beelden geven wel een goed idee van hoe het appartementengebouw er straks uit kan komen te zien.

Gevels

Onderstaande afbeelding toont het schetsontwerp van de gevels van de verschillende zijdes van het gebouw. Het is belangrijk om te weten dat de getoonde maten in de afbeelding circa maten zijn.

gevelaanzicht fase 3

Planning

Wil jij ook wonen in De Horn fase 3? De verwachting is dat wij in de zomer van 2020 in verkoop gaan. In de komende weken kunnen wij meer info over het appartementengebouw met jou delen. Laat onderaan de pagina je email adres achter, dan ben jij als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.