Opgeleverd

Nieuw: Koop je huis in De Horn fase 2 volledig online!

19 januari '18

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwe huis volledig online kan kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in De Horn fase 2! Liever contact met een makelaar, dat kan ook uiteraard. 

100% online

In De Horn fase 2 kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Kort geleden heeft BPD in projecten in Vianen, Goirle en Tilburg huizen volledig online verkocht. Nu staat een huis "online kopen" ook klaar voor De Horn. Iedereen die geïnteresseerd is in een woning in fase 2 kan binnenkort online een huis kopen. Hoe uniek is dit.

In je Mijn Eigen Huis omgeving ontvang je belangrijke berichten over de nieuwbouw van De Horn. Hier kan je ook jouw voorkeuren opgeven als de online verkoop start (maandag 12 februari rond 17.00 uur) en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

» Weten hoe dit werkt?

Of de makelaars

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met de makelaars van BPD of De Leeuw Makelaardij op te nemen. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Door hun grote ervaring in nieuwbouw projecten en bekendheid in Rijnsburg is dit het enthousiaste verkoopteam van De Horn.  

» Weten hoe dit proces verloopt? Lees de verkoopprocedure 

Interesse in De Horn fase 2?

De Horn fase 2 gaat op maandag 12 februari online in verkoop en op maandag 19 februari organiseren we een informatiebijeenkomst. Heb je interesse? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je Mijn Eigen Huis account aan en favoriet dan het type huis van je voorkeur, zodat je goed voorbereid bent zodra de verkoop start.