Opgeleverd

Meld je aan bij je favoriete woningtype

5 juni '20

Goed nieuws! De woningtypes van De Horn fase 3 online. Dit is het startsein om je als belangstellende aan te melden. Wil jij je ook aanmelden als belangstellende? Dat kan vanaf nu.

Stap 1: Aanmelden als belangstellende

Op dit moment is De Horn fase 3 nog volop in voorbereiding. De woningtypes die hier gaan komen zijn wel al bekend en staan op de website. Laat nu alvast weten dat je belangstelling hebt voor De Horn fase 3 door je naw gegevens achter te laten bij de woningtypes van jouw voorkeur.

Bekijk de woningtypes >>

Stap 2: Periode tot aan de Start Verkoop

Tot aan de start verkoop delen we hier op de website steeds meer over de woningen. We zijn bijvoorbeeld nu nog bezig met de plattegronden. Als die klaar zijn krijg je van ons een e-mail dat ze online staan! Ook laten we het weten als de bouwnummers op de website staan. Zo delen we tot aan de start verkoop steeds meer informatie over de woningen van De Horn fase 3.

image alt

Stap 3: Start Verkoop tweede helft 2020

We verwachten dat de verkoop in de tweede helft van 2020 plaats zal vinden. Als je je hebt aangemeld als belangstellende bij een woningtype van jouw voorkeur (stap 1) dan krijg je een e-mail met de definitieve Start Verkoop datum. Dit zal ongeveer een week voor de Start Verkoop gebeuren.

Stap 4: Toewijzing woningen

Als de inschrijvingsperiode is gesloten, worden de woningen toegewezen op basis van drie criteria:

1. Aantal kandidaten per bouwnummer
2. Financiële check
3. Aanmeldduur (de belangstelling die je in stap 1 hebt laten weten)

Na de sluitingsperiode zie je op een vooraf gecommuniceerd tijdstip in je Mijn Eigen Huis account of je wel of geen woning hebt toegewezen gekregen.

Nieuwbouw rijnsburg
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen