Maak kennis met De Horn fase 2

11 juli '17

De eerste fase van De Horn is zo goed als verkocht, dus het is tijd voor fase 2! Maak kennis met de volgende 83 woningen van dit nieuwe deel van de nieuwbouwwijk. 77 woningen in deelgebied Vliet en 6 vrijstaande villa's in deelgebied Vlieteiland. Dit wordt weer heel bijzonder!

Laanwoningen
Vlieteiland

Zo kun je hier wonen

Ook dit nieuwste deel van De Horn krijgt weer een heel groen en waterrijk karakter. Elke woning heeft een unieke ligging. Kijk je straks prachtig uit op een van de groene 'parkjes' of op een statige, groene laan. Of ligt jouw woning met de tuin direct aan de nieuwe Vliet? Begint het beeld zich al te vormen?

Prachtige schetsbeelden

Achter de schermen zijn we, samen met Venster Architekten, bezig om de woningen te ontwerpen. Om je alvast een eerste indruk van de woningen en de sfeer van dit nieuwste deel van De Horn te geven, hebben we prachtige schetsbeelden op de website staan. Bekijk de beelden hieronder of op de pagina met het woningaanbod. Herken je de oud Rijnsburgse architectuur met de moderne twist?

» Naar de woningen van fase 2

Het nieuwe woningaanbod

De nieuwe fase van De Horn bestaat totaal uit 83 woningen. De woningen van fase 1 bleken erg populair, dus die zien we ook terug in de vervolgfase. Maar de nieuwe fase wordt nog diverser. Maak kennis met mooie Hofwoningen en Appartementen die aan de voorkant prachtig uitkijken op groen! 

Het aanbod van De Horn fase 2:

  • 7 Hofwoningen
  • 25 Laanwoningen
  • 24 Appartementen
  • 11 Herenhuizen
  • 8 Twee-onder-een-kapwoningen
  • 8 Vrijstaande villa's
Situatie Vliet en Vlieteiland

Meld je aan als belangstellende

De verkoop start in het 4e kwartaal van 2017. Wil je niets missen? Meld je dan nu vast aan als belangstellende en geef door naar welk type huis jouw voorkeur uitgaat (ook als je al staat aangemeld voor fase 1). Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.