Activeer je Mijn Eigen Huis account

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

27 oktober '17

Hoe handig is het om alle info van De Horn op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in De Horn te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account. Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over De Horn. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in De Horn wilt kopen. Als de verkoop van de volgende nieuwe woningen in De Horn start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier straks op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven elke pagina zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartje te klikken bij het woningtype. 

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in De Horn op de pagina Woningen staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

De verkoop start begin 2018

Nog even en dan start de verkoop van De Horn fase 2. Maak vandaag nog je persoonlijke account aan! Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de woningen start.

>> Meer over de planning

Neem contact met ons op Heb je een vraag?
Bekijk het woningaanbod Welke woningen komen er in De Horn?