Herenhuizen

Definitieve koopsommen online

5 februari '18

Al eerder lieten wij je weten dat we maandag 12 februari online in verkoop gaan en dat we maandag 19 februari een informatiebijeenkomst organiseren voor De Horn fase 2. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen en plattegronden per bouwnummer.

Waar vind ik de nieuwe woninginfo?

Je vindt de definitieve koopsommen en plattegronden door naar jouw favoriete woningtype te gaan en vervolgens te klikken op een van de bouwnummers. Heb je al een Mijn Eigen Huis account aangemaakt? Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht in jouw account, zodat je bent voorbereid voor de start van de verkoop.

» Naar de woningen van fase 2

Loting via een notaris

Op maandag 26 februari om 17.00 uur sluit de inschrijfperiode. En dan...? Daarna vindt de loting van de woningen plaats. We hebben er voor gekozen dit door een notaris te laten doen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij hanteren wij onderstaande procedure:

  • Aantal kandidaten per bouwnummer
    Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen.
  • Loting bij notaris
    Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer gaan wij voor dit bouwnummer over tot loting bij de notaris. Kandidaten die niet als optant ingeloot worden op een bouwnummer, worden ingeloot als reservekandidaat voor dit bouwnummer.

» Lees meer over het verkoopproces

100% online

In De Horn fase 2 kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen. Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

» Weten hoe dit werkt?