Gevelbeeld tweekappers

Mooie geveltekeningen online

9 november '17

We zijn een stap verder met De Horn fase 2! We kunnen je nu de geveltekeningen laten zien van alle woningen. Op dit moment laten we daarnaast impressies van alle woningtypen maken. Zo krijg je een steeds beter beeld hoe mooi deze woningen straks worden. 

Gevels laanwoningen

Definitieve plattegronden

Naast de geveltekeningen kun je vanaf nu ook de plattegronden van de laanwoningen, herenhuizen, hofwoningen, vrijstaande villa's en 2-onder-1-kapwoningen bekijken. Deze plattegronden vind je op de pagina's met het woningaanbod. De getoonde plattegronden gelden niet voor alle bouwnummers van het woningtype. Op een later moment komen alle bouwnummers online. Je vindt dan ook per bouwnummer de bijbehorende plattegronden van de woningen. Waar zie jij jezelf wonen?

>> Naar de woningen van De Horn fase 2

Appartementen

De impressies en plattegronden van de appartementen kunnen we op dit moment helaas niet tonen. Een en ander komt omdat er gesprekken lopen om de appartementen aan een belegger te verkopen, dit met het oog om de appartementen blijvend in de betaalbare sector te houden. Zodra hier meer duidelijkheid over is, laten wij dat uiteraard horen.