Inschrijven is nu al mogelijk!

23 februari '17

Het is zover: de verkoop van eerste 45 woningen van De Horn fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Geef je voorkeuren door

Kijk op de speciale verkooppagina voor onder andere de verkooptekeningen, afwerking en koperskeuzen van jouw favoriete woning. Had je je al in het verleden aangemeld, dan heb je een email ontvangen met een persoonlijke link naar het voorkeurenformulier. Had je je nog niet aangemeld, doe het dan snel op de verkooppagina. Dan krijg je binnen 2 uur ook de link. Geef daarop je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 13 maart 17.00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats.

>> Lees meer over hoe de start verkoop werkt

Laanwoningen

Verkoopbijeenkomst op 7 maart

Dinsdag 7 maart is er een verkoopbijeenkomst over de woningen in De Horn fase 1. Deze wordt gehouden in Brasserie de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg. Je bent tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom. Verkoopadviseur Louise Platter en De Leeuw Makelaardij zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook is de Rabobank er bij voor vragen op financieel gebied.