Laanwoningen

Online verkoop start op 12 februari

19 januari '18

We hebben goed nieuws te vertellen over de 59 prachtige woningen van De Horn fase 2 in de deelgebieden Vliet en Vlieteiland. De datum van de start verkoop is bekend. Maandag 12 februari start de online verkoop. Zet daarnaast de informatieavond op maandag 19 februari in je agenda! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor deze bijeenkomst. Ben je erbij?

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in fase 2? Dan krijg je maandag 12 februari rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk! De documenten staan vanaf dat moment ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de brochure, de (optie)plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

Wij ontvangen je maandag 19 februari tussen 18.30 en 20.30 uur graag bij Brasserie de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. En extra leuk; je kunt die avond ook een virtuele wandeling door de wijk maken via een speciale 3D bril. Inschrijven voor de woningen gaat online via je Mijn Eigen Huis account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in De Horn fase 2.

Woning(en) aan favorieten toegevoegd?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Nieuwbouw Offem

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account en is vanaf maandag 12 februari rond 17.00 uur mogelijk. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 26 februari 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door.

Nieuw: Koop je huis in De Horn fase 2 volledig online!

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwe huis volledig online kan kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in De Horn fase 2! Liever contact met een verkoper, dat kan ook uiteraard.

» Lees meer over online kopen