Verkoop De Horn start op 7 maart

20 februari '17

We hebben goed nieuws te vertellen over de prachtige woningen van De Horn fase 1. De datum van de start verkoop is bekend. Zet dinsdag 7 maart in je agenda! Ook de impressies van de verschillende woningtypen zijn klaar en de koopsommen zijn definitief. Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor het start verkoopevenement. Ben je er bij?

Start verkoop in Rijnsburg

De verkoop van de eerste 45 woningen start de 7e van 18.30 tot 20.30 uur uur bij Brasserie de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg. Dan overhandigen wij je graag de uitgebreide brochure en vertellen je alles over de woningen, de wijk en de financiering. En extra leuk: je kunt de woningen ook virtueel bekijken via een speciale 3D bril! Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom.

Parkrandwoningen

Persoonlijke inschrijflink

Sta je nog niet met je persoonlijk gegevens aangemeld als belangstellende op het woningtype van jouw voorkeur, maar ben je wel geïnteresseerd? Doe dit dan alsnog! Zo ontvang je enkele dagen voor de start verkoop een persoonlijke link, om je in te kunnen schrijven op jouw favoriete bouwnummers (maximaal 5).

Zoek je huis op de kavelkaart

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Ligt het huis aan een doorgaande straat of aan het water? Alle woningen van de eerste fase van De Horn staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!