Viering start bouw De Horn fase 1

13 november '17

In oktober is de bouw gestart van de eerste 45 woningen van nieuwbouwwijk De Horn in Rijnsburg. Afgelopen vrijdag werd dit met de kopers, wethouder Krijn van der Spijk van de gemeente Katwijk, aannemer Van Rhijn Bouw, projectontwikkelaar BPD en andere betrokkenen gevierd op de bouwplaats. 

Feestelijke "eerste" paal

Het was vrijdagmiddag een drukte van jewelste op de bouwplaats. Veel toekomstige bewoners waren aanwezig om hun nieuwe buren te ontmoeten en met elkaar te toosten op een voorspoedige bouw. Na een welkomstwoord door Theo van der Plas, Ontwikkelingsmanager bij BPD, werden de kopers van één bouwnummer uit een bouwhelm getrokken. Zij kregen de eer samen met de wethouder de eerste ‘feestelijke’ paal de grond in te slaan. Na afloop van deze handeling volgde een speech door de wethouder.

Start bouw De Horn
Start bouw De Horn

Fase 1 van De Horn

De nieuwbouwwoningen in De Horn worden verkocht in meerdere fases. Fase 1 bestaat uit 45 Laanwoningen aan een statige laan, Parkrandwoningen aan het historische Merovechpark en Twee-onder-een-kapwoningen en Vrijstaande villa’s met de tuin aan het water. Voor het ontwerp van de prachtige woningen heeft BPD zich samen met Venster Architekten laten inspireren door de bebouwing in het oude Rijnsburg, maar dan met een moderne twist. De verkoop van fase 2 start naar verwachting in het nieuwe jaar.