Impressie appartementen De Horn

Appartementen verkocht aan Dunavie

14 december '17

BPD heeft deze week de 24 appartementen van De Horn fase 2 verkocht aan woningcorporatie Dunavie in Katwijk. Om de appartementen ook in de toekomst in de betaalbare sector te houden, is gekozen voor het verhuren van deze woningen. Zo spelen BPD en Dunavie in op de woonbehoefte in Rijnsburg.

Kleinschalig appartementengebouw

Het kleinschalige drielaagse appartementengebouw is schitterend vormgegeven en ligt aan een groot plantsoen in het deelplan Vliet. De appartementen zijn voorzien van karakteristieke details zoals ramen met roeden en dakkapellen. Door de subtiele contrasten en fraaie kleurstellingen sluiten ze perfect aan bij de andere woningen in de wijk. Alle appartementen hebben een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een tuin of balkon.

Verhuur via WoningNet Holland Rijnland

Alle sociale huurwoningen in Katwijk en Holland Rijnland worden verhuurd via WoningNet Holland Rijnland. Informatie over de werkwijze bij verhuur vind je op de website van WoningNet Holland Rijnland. De verwachte oplevering van de woningen is in de tweede helft van 2019. De appartementen worden ongeveer 3 maanden voor de oplevering te huur aangeboden.

Wat is er te koop in De Horn fase 2? Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt de verhuur? Lees verder bij WoningNet Holland Rijnland