De Horn is prima bereikbaar

De Horn is prima bereikbaar. Daarom kun je met een gerust hart gaan slapen, al moet je morgen vroeg op Schiphol zijn. Het zachte gezoem van de wekker maakt je wakker. Half zeven zie je op de display. Je haasten is niet nodig. Want je bent vanuit jouw woonplek in minder dan dertig autominuten op Schiphol. Overigens ook in Leiden en Den Haag. En in veertig minuten in Amsterdam. Genietend, draai je je nog een keertje om… Nog héél even dan!

Openbaar vervoer

Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in De Horn. Bushaltes liggen op loopafstand van je woning. Busdiensten van Arriva rijden af en aan door de hele Bollenstreek. De buslijnen 20 en 21 gaan vanuit Rijnsburg naar Noordwijk en Leiden. En met lijn 37 kun je naar Katwijk en Leiden. Je bent ook zo op station Leiden-Centraal, jouw uitvalbasis naar de rest van Nederland. Eigenlijk heb je je auto niet eens meer nodig.

Bereikbaarheid OV

Op de fiets naar De Horn

Je kunt ook makkelijk met de fiets van en naar De Horn. Lekker fietsen naar je werk, naar school, of gewoon zomaar, om te ontspannen. En adem in het voorjaar de zoete geur van de tulpen, narcissen en hyacinten in, die dan in de hele Bollenstreek in bloei staan. Ruime speciaal aangelegde fietspaden zijn overal in de regio te vinden.

Content benodigd om de pagina te publiceren.
Heb je vragen? Bekijk de FAQ of neem contact op!
Meer weten? Houd het nieuws in de gaten