Nieuwbouw in Rijnsburg

Geniet van een fris drankje op het balkon. Vanaf jouw balkon kijk je uit over het park of het Oegstgeesterkanaal. De laatste fase in De Horn komt eraan, een prachtig appartementencomplex direct aan het Merovechpark en het Oegstgeesterkanaal.

In De Horn woon je centraal én aan het water

In de nieuwe Rijnsburgse wijk De Horn woon je centraal, en op veel plekken aan het water. Je woning ligt op twintig minuten rijden van Leiden en Den Haag. De gezellige buurt is omringd door het Oegstgeesterkanaal en de Oude Vliet. Deze komen in een punt samen, vandaar de naam De Horn. De Nieuwe Vliet meandert er gestaag doorheen en staat in verbinding met het Oegstgeesterkanaal. Grote kans dat jouw woning ook aan het water ligt. Met je bootje ben je dan zo in het centrum van Leiden of op een van de meren in de buurt.

Heerlijk Varen

Landelijk en eigentijds wonen

In het oude centrum van Rijnsburg
Met het centrum van Rijnsburg om de hoek...

En het oude centrum van Rijnsburg is om de hoek...

Landelijk en eigentijds wonen

De Horn staat ook voor landelijk, en vooral eigentijds wonen. Jouw nieuwe woonplek ligt midden in de Bollenstreek. Het authentieke dorpse karakter van Rijnsburg zie je terug in de fraaie architectuur van de nieuwbouwwijk. Maar met een moderne twist. Traditie en vernieuwing gaan hand in hand. En overal heel veel groen, in de vorm van grasvelden, bomen en het Merovechpark

Wat en wanneer? Planning
Welk huis kies jij? Woningen